Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Soțul decedat, soția în spital - accident grav pe șoseaua Balcani

© Photo : Direcția de Poliție a municipiul ChișinăuAccident grav pe șoseaua Balcani
Accident grav pe șoseaua Balcani - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Abonare
Un șofer de 47 de ani a murit pe loc în urma unui grav accident produs pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău. Soția acestuia a fost transportată la spital.
CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic.
"Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 14:10 pe șoseaua Balcani. Victima, un bărbat de 47 de ani, conducea un automobil de model Toyota Prius. Cea de-a doua unitate de transport implicată în coliziune este un TIR, la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani", a subliniat ofițerul de presă.
© Photo : Direcția de Poliție a municipiul ChișinăuAccident grav pe șoseaua Balcani
Accident grav pe șoseaua Balcani - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Accident grav pe șoseaua Balcani
Deocamdată, nu este clară cauza producerii accidentului rutier. În urma impactului, șoferul mașinii a decedat pe loc, iar soția acestuia a fost transportată la spital cu diverse răni.
Cazul este investigat de oamenii legii.
Potrivit presei locale, tirul a luat foc în urma impactului, iar șoferul lui, dar și pasagera mașinii se află la spital.
Fluxul de știri
0