Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avertizare meteo: Ce se va întâmpla în următoarele ore

© AFP 2024 / Bulent KilicСильный снегопад в Стамбуле
Сильный снегопад в Стамбуле  - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Abonare
Meteorologii au emis o nouă avertizare meteorologică valabilă până pe 28 decembrie.
CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de precipitații puternice. Astfel, începând din această seară, de la 20:00, vor cădea ninsori puternice. Sunt prognozate și precipitații sub formă de lapoviță. Cantitatea prognozată a precipitațiilor este între 7-15 milimetri.

Totodată, meteorologii anunță depuneri complexe, iar pe drumuri se va forma ghețuș și va troieni. Avertizarea este valabilă până pe 28 decembrie, ora 09:00.

Într-un comentariu pentru Sputnik Moldova, șeful Centrului de Prognoze Meteo al Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roșca, a precizat că în ultimele 24 de ore maxima stratului de zăpadă căzut pe teritoriul țării a fost de 17 centimetri. Cel mai mic strat de zăpadă care a căzut de ieri până astăzi este de doi centimetri. În municipiul Chișinău zăpada s-a așternut într-un strat nu mai mare de opt centimetri.
Potrivit lui Ghenadie Roșca, cantitatea de apă acumulată în stratul de zăpadă în Chișinău este de 7 milimetri, iar în afara orașului - de 8 milimetri.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Societate
Ninge în Moldova: Ce cantitate de zăpadă a căzut în ultimele 24 de ore
Fluxul de știri
0