Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Noapte albă pentru drumari: Iată unde au intervenit

© Photo : Facebook / DRDP Iasi OficialNinsori
Ninsori  - Sputnik Moldova, 1920, 26.12.2021
Abonare
Reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor prezintă informații actualizate privind starea drumurilor publice naționale.
CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Noapte albă pentru drumarii din țară. Aceștia au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului în raioanele de Nord, Centru și Sud a țării, cu excepția raioanelor Cahul, Taraclia, Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești.
În proces au fost antrenați 223 de muncitori cu 174 de utilaje speciale și s-au folosit 2 432 de tone de material antiderapant.
Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.
Zăpadă pe carosabil în nordul ţării - Sputnik Moldova, 1920, 26.12.2021
Accidente
Ninsoarea le-a dat bătăi de cap unor șoferi: Câte accidente s-au produs în țară
Pe timp de noapte și în Capitală s-a lucrat la presurarea antiderapantului. Primarul Ion Ceban a scris că situația pe străzi și trotuare este monitorizată permanent.
Fluxul de știri
0