Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderul transnistrean i-a mai scris Maiei Sandu o scrisoare

© Sputnik / Vladimir TrefilovVadim Krasnoselski
Vadim Krasnoselski - Sputnik Moldova, 1920, 24.12.2021
Abonare
Liderul transnistrean i-a scris Maiei Sandu încă o scrisoare în care îi vorbește despre necesitatea unei întâlnire până la Anul Nou.
CHIŞINĂU, 24 dec - Sputnik. Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, i-a trimis o scrisoare Maiei Sandu, în care a solicitat o întâlnire personală până la sfârșitul anului 2021.
Krasnoselski a menționat că, în perioada noiembrie 2020-decembrie 2021, a trimis o serie de adresări oficiale directe către Președintele Republicii Moldova, „fiecare dintre ele conținând literalmente apelul la o intensificare a dialogului bilateral”.
Potrivit acestuia, solicitări cu un conținut similar au fost transmise de șefii executivului și Consiliului Suprem al Transnistriei colegilor lor din Republica Moldova, însă până acum toate apelurile părții transnistrene au rămas fără răspuns.
Krasnoselsky a declarat că Chișinăul a fost cel care a cerut de la mediatorii internaționali anularea întâlnirii în formatul ”5+2” programată pentru noiembrie, iar apoi a încetat în general participarea la dialogul cu Transnistria după demiterea reprezentantului său politic.
Vadim Krasnoselski - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Politică
Krasnoselski: Am ce să-i spun Maiei Sandu
Fluxul de știri
0