Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre probabilitatea unui ”atac” asupra Ucrainei

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaPreședintele Federației Ruse, Vladimir Putin
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2021
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a răspuns la întrebarea despre probabilitatea unui „atac” asupra Ucrainei.
CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin, răspunzând la întrebarea unui jurnalist britanic despre „probabilitatea unui atac” al Rusiei asupra Ucrainei, a spus că Federația Rusă nu amenință pe nimeni, scrie Ria Novosti.

"Nu amenințăm pe cineva. Oare noi am venit acolo, la granițele SUA, sau la granițele Marii Britanii sau undeva? Au venit la noi, iar acum încă spun: nu, acum și Ucraina va fi în NATO", a spus Putin în timpul conferinței de presă de sfârșit de an.

Ministerul rus de Externe a menționat anterior că declarațiile Occidentului despre „agresiunea rusă” și disponibilitatea de a ajuta Kievul să se apere împotriva acesteia sunt atât ridicole, cât și periculoase.
Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat anterior că Rusia mută trupele pe teritoriul său și la propria discreție. Potrivit acestuia, acest lucru nu amenință pe nimeni și nu ar trebui să îngrijoreze pe nimeni.
Mai mult, Kremlinul a subliniat că Rusia nu reprezintă o amenințare pentru nimeni, dar nu va neglija acțiunile care sunt potențial periculoase pentru interesele sale.
Vladimir Putin la conferința de presă anuală  - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2021
Rusia
Putin: Datoria externă a Rusiei s-a redus la o valoare minimă în lume
Fluxul de știri
0