Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

S-au schimbat regulile la Aeroportul Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariПовышенные меры безопасности: как в Международном аэропорту Кишинева проверяют пассажиров
Повышенные меры безопасности: как в Международном аэропорту Кишинева проверяют пассажиров - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2021
Abonare
Au fost publicate noi decizii după ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.
CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Noi reguli pentru cei care călătoresc cu avionul. În incinta Aeroportului Chișinău va fi permis și accesul însoțitorilor, care vor prezenta certificatul COVID-19. Astfel, aceștia nu vor mai fi nevoiți să stea afară. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.
”Începând cu 23 decembrie 2021, punctul 7.1 din Hotărârea Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică nr. 59/2021 va avea următorul cuprins: „7.1 accesul în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău se permite pentru însoţitorii călătorilor cu prezentarea Certificatului COVID-19”, este specificat în decizia CNESP.
Amintim că din 16 august în incinta Aeroportului Chișinău era permis doar accesul călătorilor. Astfel, cei care veneau să-și întâmpine sau să-și petreacă rudele și prietenii nu puteau intra în clădirea Aeroportului Internațional Chișinău.
Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2021
Societate
Noi restricții în Moldova: Ce a decis Comisia Extraordinară pentru Sănătate Publică
Fluxul de știri
0