Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin

Abonare
Ion Ciobanu, directorul Rezervației Natural Culturale „Orheiul Vechi” și cu Andrei Chistol, șef Direcție Turism de la Ministerul Culturii, Tamara Mogâldea, sefa Direcției Arte Tradiționale, Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial.
În aceste zile Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial organizează mai multe evenimente cu tematica Sărbătorilor de Iarnă. Detalii ne oferă Tamara Mogâldea, sefa Direcției Arte Tradiționale, Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial. Rezervația ”Orheiul Vechi” a înregistrat, probabil, cele mai mari performanțe. Cum au fost posibile aceste schimbări, care ar fi rezultatele anului 2021 și perspectivele pentru anul viitor, discutăm cu Ion Ciobanu, directorul Rezervației Natural Culturale „Orheiul Vechi” și cu Andrei Chistol, șef Direcție Turism de la Ministerul Culturii.
Fluxul de știri
0