Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cum va reacționa Rusia la sistarea difuzării RT DE în Germania – Lavrov

© Sputnik / Le service de presse du ministère russe des Affaires étrangères / Accesați arhiva multimediaВстреча глав МИД РФ и Иордании С. Лаврова и А. Сафади
Встреча глав МИД РФ и Иордании С. Лаврова и А. Сафади - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2021
Abonare
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a admis un răspuns în oglindă la refuzul de a difuza RT DE în Germania
CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, nu a exclus ca Rusia să fie obligată să răspundă refuzului de a difuza RT DE în Germania.
„De mulți ani s-a observat o astfel de discriminare împotriva presei ruse și noi, bineînțeles, am avut adesea tentația de a răspunde într-o manieră de oglindă, de a răspunde, ca să spunem așa, cu măsuri reciproce, dar până de curând a prevalat convingerea că nu ne dorim să mergem în această situație pe aceeași cale de a sugruma presa, de a sugruma mass-media, așa cum o fac partenerii noștri occidentali, dar, știți, ca și în cazul asigurării securității rusești, există o limită la orice răbdare, așa că nu exclud că vom fi forțați, dacă va continua această situație inacceptabilă, să răspundem”, a spus ministrul în cadrul unui interviu acordat RT, comentând situația cu refuzul de a difuza RT DE în Germania.
Fluxul de știri
0