Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cabinetul de Miniștri se întrunește în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Sputnik / Mihai CarausCabinetul de Miniștri
Cabinetul de Miniștri - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2021
Abonare
Miniștrii din Guvernul Gavrilița se întrunesc astăzi în ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe subiecte.
CHIȘINĂU, 22 dec - Sputnik. Cabinetul de Miniștri se întrunește astăzi, ora 15:00, în ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse 18 subiecte pe care miniștrii urmează să le examineze.
Printre acestea se regăsește oferirea avizului asupra unui proiect de lege privind sistemul public de asigurări sociale.
De asemenea, miniștrii vor trebui să de-a avizul asupra proiectului de hotărâre a Parlamentului cu privire la declararea anului 2022 – Anul Recunoștinței veteranilor de război, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova.
Tot în cadrul ședinței de astăzi, miniștrii vor trebui să dea aviz la proiectul de lege pentru efectuarea auditului public extern în domeniul gazelor naturale.
Un alt proiect care urmează să fie aprobat astăzi de către membrii Cabinetului este cel cu privire la ratificarea Acordului de modificare și de reformulare a Contractului de finanțare dintre Republica Moldova şi Banca Europeană de Investiții privind infrastructura feroviară şi parcul de material rulant ale Republicii Moldova.
Tot în cadrul ședinței, miniștrii vor trebui să aprobe proiectul cu privire la alocarea mijloacelor financiare Societății cu Răspundere Limitată „Arena Națională”.
Primăria Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Economie
Bugetul municipal pentru anul 2022, votat în lectura a doua
Fluxul de știri
0