Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un funcționar public din Călărași, reținut fiind suspectat de omor: Detalii de la Poliție

CC0 / Pixabay / ROOKIE23 / Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Abonare
Oamenii legii au oferit detalii pe cazul omorului din satul Bularda.
CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Un funcționar public dintr-un sat din raionul Călărași a fost reținut fiind suspectat de omor. Acesta ar fi ucis paznicul iazului care îi aparține.
Potrivit Poliției, în data de 18 decembrie oamenii legii au fost sesizați de un bărbat care a comunicat că în locuința sa, din extravilanul satului Bularda, a depistat cadavrul unui bărbat de 62 de ani. Victima, de aproximativ doi ani, activa neoficial în calitate de paznic la stăpânul casei și totodată îi ajuta la alte lucrări agricole la iazul care îi aparține funcționarului.
În urma cercetărilor la fața locului, în locuinţa unde a fost găsit cadavrul, polițiștii au depistat pe un perete pete de culoare brună. Cu scopul de a fi ascunse, acestea au fost răzuite, iar altele acoperite cu un creion.
În urma examinării preventive a corpului neînsuflețit de către medicul legist, decesul victimei ar fi survenit în urma leziunilor corporale primite.
Totodată, la fața locului polițiștii au ridicat îmbrăcămintea, care ar aparține stăpânului casei, având pe ea pete de sânge.
Acces interzis Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Societate
Șocant: Un bărbat a găsit o pungă cu grenade în parcul Valea Trandafirilor din Capitală
Ca urmare a măsurilor de investigație întreprinse de oamenii legii, în data de 19 decembrie suspectul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi chiar stăpânul casei, în vârstă de 62 de ani, care activează ca funcționar public în localitatea Dereneu, raionul Călăraşi, fiind cel care a și anunțat Poliția despre decesul victimei şi cel care a întreprins acțiuni de camuflare a urmelor infracţiunii.
Audiat de polițiști, acesta se încurcă în declarații.
Corpul neînsuflețit al victimei a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului.
În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor, iar suspectul a fost reținut pentru 72 ore. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani.
Сообщение о бомбе в торговом центре в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Societate
Alertă cu bombă la un centru comercial din Capitală: Vizitatorii și angajații - evacuați
Fluxul de știri
0