Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii privind alerta cu bombă de la centrul comercial: Ce au depistat oamenii legii

© Sputnik / OsmatescoAlertă cu bombă la un centru comercial din Chișinău
Alertă cu bombă la un centru comercial din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Abonare
Oamenii legii au oferit detalii privind alerta cu bombă de pe strada Arborilor din Chișinău.
CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Alerta cu bombă de la centrul comercial din sectorul Botanica al Capitalei s-a adeverit a fi una falsă. Polițiștii nu au depistat careva obiecte sau substanțe explozibile.
Totodată, ofițerii Secției Investigație și Urmărire Penală a IP Centru au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă.
Pe acest caz forțele de ordine au inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism. Autorul alertei riscă o amendă de până la 42 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la doi ani.
Amintim că astăzi în jurul orei 12:50 oamenii legii au fost alertați de către un bărbat care a comunicat că a fost informat prin intermediul poștei electronice, precum că în incinta Centrului Comercial de pe strada Arborilor este amplasat un obiect explozibil.
La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției, ambulanța și pompierii. Toate persoanele din interiorul clădirii au fost evacuate, iar zona a fost încercuită.
Сообщение о бомбе в торговом центре в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Societate
Alertă cu bombă la un centru comercial din Capitală: Vizitatorii și angajații - evacuați
Fluxul de știri
0