Ger de crapă pietrele: Meteorologii anunță o scădere bruscă a temperaturii

© Sputnik / Alexey Malgavko / Accesați arhiva multimediaДворовая собака в городе Тара Омской области в сильный мороз
Дворовая собака в городе Тара Омской области в сильный мороз - Sputnik Moldova, 1920, 20.12.2021
Abonare
Meteorologii anunță o scădere a temperaturii medii zilnice. Iată câte grade vom avea mâine dar și în următoarele zile.
CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. O nouă avertizare meteorologică. Specialiștii prognozează o schimbare bruscă a vremii.
Potrivit meteorologilor, este vorba de o scădere a temperaturii medii zilnice cu 5 grade Celsius.

Prognoza meteo în Moldova pentru 21 decembrie - câte grade vor fi

În data de 21 decembrie sunt așteptate între -6 și -9 grade pe timp de noapte, iar ziua valorile termice vor oscila între -3 și -6 de grade Celsius. Cerul va fi predominant noros, fără precipitații esențiale. Vântul va bate din Nord Vest moderat, izolat cu intensificări.
Mai exact, în data de 21 decembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la -6 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între -1 și -4 grade, iar în raioanele centrale - între -2 și -5 grade Celsius, potrivit prognozei meteo.
Снег. 07 апреля 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 20.12.2021
Societate
Vin ninsorile: Câte grade vor fi pe 20 decembrie - prognoza meteo

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Temperaturi scăzute se vor înregistra până în data de 24 decembrie. În această perioadă, pe timp de noapte vom avea minime de până la -12 grade Celsius, iar ziua mercurul în termometre va urca până la 0 grade, potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.
Din data de 25 decembrie valorile termice vor înregistra o ușoară creștere. Pe timp de noapte vom avea temperaturi între 6 și +6 grade, iar ziua se vor înregistra între +2 și +11 grade Celsius. O astfel de prognoză meteo este anunțată până la 27 decembrie.

Prognoza meteo pentru astăzi, 20 decembrie

Pentru astăzi, 20 decembrie, meteorologii au prognozat vreme rece și cu precipitații sub formă de ninsoare. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi predominant noros, izolat vor cădea precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va bate din Nord Vest moderat, ziua izolat cu intensificări.
Temperatura aerului ziua va oscila între -1..+4 grade Celsius. În raioanele de nord se vor înregistra între -1..+2 grade Celsius, iar în raioanele centrale vor fi între 0..+3 grade Celsius. La sudul țării va fi ușor mai cal. Aici termometrele vor oscila între +1..+4 grade Celsius. În Capitală, mercurul în termometre nu va urca mai mult de +2 grade Celsius.
Fluxul de știri
0