Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Viorica Furtună Bold, director artistic al Palatului municipal de cultură Bălți, Larisa Sochircă. Viorica Furtună Bold, director artistic al Palatului municipal de cultură Bălți și bucătarul Emilia Hârtie.
Astăzi, 14 decembrie 2021, ora 15.00 în Sala de conferințe „Alexe Rău”, a Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova va avea loc lansarea cărții „AMPRENTE DE LUMINĂ”. „Cartea este un imn dedicat dragostei și contribuie la perpetuarea frumuseții eterne”, spune scriitoarea Lucreția Bârlădeanu. Autoarea însăși, subliniază faptul că eseurile sale sunt o descriere fie a frumosului pe care îl vede în jurul său, fie a impresiei cu care rămâne în urma observațiilor asupra acestuia, purtând o încărcătură atât estetică, cât și etică. O avem în legătură directă pe autoarea cărții, Larisa Sochircă.
Cu drag despre Transnistria copilăriei sale, despre oamenii de acolo și despre valoarea Colindului transnistrean – în ziua în care ar fi împlinit 70 de ani, regretatul artist Iurie Sadovnic ne vorbește din alte dimensiuni, într-o înregistrare audio.
Există o viață culturală activă și în municipiul Bălți, capitala de nord a Moldovei. Discutăm despre activitățile ce urmează în această perioadă cu Viorica Furtună Bold, director artistic al Palatului municipal de cultură Bălți și interpretă de muzică populară.
Rubrica: Rețetele Emiliei! O adevărată creație în materie de bucătărie ne propune d-na bucătar Emilia Hârtie, care în perioada Postului Crăciunului vine cu o rețetă de post pentru radioascultătorii Sputnik Moldova.
Fluxul de știri
0