Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Dmitri Prohnițchi, specialist în comunicare, Î.S. ”Calea Ferată din Moldova”, violonista Alexandra Conunova, scriitoarea și profesoara de istorie, Veronica Pîrlea Conovali, Emilia Hârtie, bucătăreasă.
Violonista Alexandra Conunova a lansat o petiție după ce acum o lună a rămas fără vioară în timp ce pleca într-o deplasare în Rusia. Care sunt reacțiile oamenilor și autorităților ne spune ea în această dimineață.
Printr-o întamplare fericită, premiera clipului Trenulețul a coincis cu relansarea cursei de trenuri Chișinău-Iași-București, care își sistase activitatea de ceva timp. Ce s-a întâmplat ieri la Gara Feroviară din Chișînău și ce au făcut ambasadorii turismului moldav, Zdob și Zdub & Frații Advahov: " ne spune Dmitri Prohnițchi, specialist responsabil pe domeniul informare și comunicare cu mass-media al Î.S. ”Calea Ferată din Moldova”.
În ziua Sf. Andrei discutăm despre tradițiile Sărbătorilor de Iarnă de la nordul Moldovei cu scriitoarea și profesoara de istorie, Veronica Pîrlea Conovali, originară din raionul Soroca.
Inițiem astăzi o nouă rubrică: Rețetele Emiliei! Va vrăji în bucătăria noastră Emilia Hârtie, care în perioada Postului Crăciunului vine cu o rețetă de post doar pentru radioascultătorii Sputnik Matinal.
Fluxul de știri
0