Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Marin Robu a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Haltere

© Photo : Facebook / Federaţia de Haltere din Moldova / Weightlifting Federation of MoldovaМолдавский штангист Марин Робу
Молдавский штангист Марин Робу - Sputnik Moldova, 1920, 12.12.2021
Abonare
Marin Robu i-a adus Republicii Moldova prima medalie la Campionatul Mondial de la Tashkent.
CHIȘINĂU, 12 dec - Sputnik. Halterofilul moldovean Marin Robu, în limita categoriei de până la 81 kg, a câștigat duminică medalia de bronz a Campionatului Mondial, care se desfășoară în perioada 7-17 decembrie la Tașkent.
“Robu Marin, în limitele categoriei de până la 81 kg, a completat prima proba smuls cu 168 de kg pe locul 1 și la a doua proba aruncat cu 195 kg pe locul 5. Cu suma de 363 kg a obținut clasament final pe locul 3. Bravo Marin !!!”, a scris pe pagina sa de Facebook Federația de Haltere din Moldova.
Și mama campionului a scris un mesaj pe Facebook.
Mă aplec de aceasta data să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiul meu Marin Robu. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru rugăciunile ascultate. Mulțumesc Domnului pentru frații și surorile care au stat împreună cu mine în rugăciune. Mulțumesc antrenorilor Grigore Brașoveanu, Igor Bour, Crețu Sergiu.
Fluxul de știri
0