Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Apocaliptic: Dezastrul provocat de uraganul din SUA – Video

© REUTERS / LINDSEY NANCEРазрушительные последствия урагана в США
Разрушительные последствия урагана в США - Sputnik Moldova, 1920, 12.12.2021
Abonare
Utilizatorii Twitter au postat un videoclip făcut la înălțime cu consecințele devastatoare ale uraganului din estul Statelor Unite.
CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Înregistrările arată că stihia a distrus un oraș întreg, transformând casele în ruine. Tornade și uragane au lovit simultan mai multe state americane, în special Illinois, Missouri, Arkansas, Kentucky și Tennessee. Numărul victimelor a ajuns la 80 de persoane.
De exemplu, în Illinois, șase persoane au murit sub ruinele unui depozit al retailer-ului online Amazon. În Kentucky, unde o fabrică de lumânări s-a prăbușit, câteva zeci de locuitori au dispărut.
Președintele Joe Biden a numit dezastrul natural unul dintre cele mai grave din istorie. El a comparat unele dintre zonele afectate cu zona de război. „Încă nu știm câți oameni au murit și care sunt pagubele”, a spus liderul american, fiind citat de RIA Novosti.
© AP Photo / Mark HumphreyПоследствия разрушительного торнадо в Мэйфилде, штат Кентукки
Последствия разрушительного торнадо в Мэйфилде, штат Кентукки - Sputnik Moldova, 1920, 12.12.2021
Последствия разрушительного торнадо в Мэйфилде, штат Кентукки
Ambasada Rusiei în Statele Unite a exprimat condoleanțe familiilor victimelor și le-a urat celor răniți însănătoșire grabnică.
Fluxul de știri
0