Oameni in etate - Sputnik Moldova, 1920
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Parlamentul în straie de sărbătoare: Cum arată scuarul din fața Legislativului

© Sputnik / Mihai CarausParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 11.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La Parlament a început sezonul sărbătorilor de iarnă. Seara trecută au fost aprinse luminițele de pe bradul din holul instituției.
CHIȘINĂU, 11 dec - Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova a dat start sezonului sărbătorilor de iarnă. Seara trecută au fost aprinse sute de luminițe pe bradul din holul instituției și în scuarul din fața clădirii.
Tradițional, în ajunul Crăciunului, Parlamentul desfășoară acțiuni de caritate. Și în acest an va fi organizat, în format restrâns, un târg de Crăciun și mai multe acțiuni de susținere a unor familii.
Tot vineri, s-a încheiat etapa de înregistrare la cea de-a doua ediție a Concursului online de colinde și urături, la care au trimis mesaje video peste 150 de interpreți amatori din țară și din diasporă. Toate colindele și urăturile vor fi plasate pe pagina de Facebook a Parlamentului pe 15 decembrie, iar pe 21 decembrie vor fi anunțate rezultatele concursului. Primele trei video-uri la categoria copii și primele trei video-uri la categoria maturi cu cel mai mare număr de vizualizări, vor fi declarate învingătoare.
Fluxul de știri
0