Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Percheziții în birourile unui procuror de la Procuratura Generală - detalii

© Sputnik / Mihai CarausProcuratura Generală
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 10.12.2021
Abonare
Procuratura Anticorupție a oferit detalii referitor la descinderile de astăzi de la Procuratura Generală.
CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Descinderi la Procuratura Generală. Oamenii legii au efectuat percheziții în două birouri de serviciu utilizate de către un procuror din cadrul Procuraturii.
Potrivit Procuraturii Anticorupție, perchezițiile au fost inițiate în temeiul plângerii unei persoane, care a declarat că procurorul, audiind-o în calitate de martor, a constrâns-o de a face declarații false.
”Procurorul din cadrul Procuraturii Generale a fost recunoscut în calitate de bănuit în comiterea infracțiunii, încă de la 3 decembrie, iar la solicitarea procurorilor anticorupție de a preda benevol actele relevante pentru cercetarea cazului le-a refuzat. În aceste condiții, pentru a asigura cercetarea completă, obiectivă și sub toate aspectele a circumstanțelor expuse în plângerea victimei, pentru a identifica, ridica și examina actele și obiectele relevante a fost necesară efectuarea perchezițiilor”, este menționat în comunicatul emis de Procuratura Generală.
Procuratura a precizat că acțiunile întreprinse azi de către oamenii legii nu au nimic comun cu activitatea procurorilor în cadrul dosarelor de acuzare a lui Viorel Morari, informație care a fost vehiculată în presă.
penitenciar - Sputnik Moldova, 1920, 10.12.2021
Societate
Dosarul vânzării mașinilor din Europa: Noi detalii în urma perchezițiilor în penitenciare
Fluxul de știri
0