Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Numiri la Guvern: Ce instituții s-au ales cu angajați noi

guvern - Sputnik Moldova, 1920, 08.12.2021
Abonare
Cabinetul de miniștri au aprobat în ședința de astăzi noi numiri de personal în instituțiile de stat. Iată ce instituții s-au ales cu angajați noi.
CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale are un nou secretar de stat. Este vorba de Lilia Dabija, care are o vastă experiență în domeniu și a lucrat în cadrul mai multor organizații internaționale.
Totodată, astăzi miniștrii l-au numit pe Anatolie Fală în calitate de Secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. El este expert în agricultură și are o experiență vastă de activitate în domeniu.
Tot în cadrul ședinței, Guvernul l-a numit pe Serghei Diaconu în funcție de Secretar General al Ministerului Afacerilor Interne. El a exercitat până acum funcția de Secretar de Stat la MAI.
De asemenea, miniștrii l-au numit pe Tudor Mancaș secretar general la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Mancaș a activat în cadrul aparatului președintelui Republicii Moldova, fiind responsabil de politica internă.
Executivul a operat în ședința de astăzi și numiri în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, în câteva localităţi.
В Кишиневе зажгли огни на главной ёлке - Sputnik Moldova, 1920, 03.12.2021
Societate
Gavrilița, despre evenimentele organizate de Guvern în perioada sărbătorilor de iarnă
Fluxul de știri
0