Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Lucia Caciuc Roșioru, șefa Direcției generale educație și cultură, Strășeni, Mariana Harjevschi, directoarea Bibliotecii municipale „B.P.Haşdeu”, jurnalistul și comentatorul, Eduard Maciac.
Într-un interviu șefa Direcției generale educație și cultură, Strășeni, Lucia Caciuc Roșioru spunea: „am învățat că oamenii pe care-i întâlnești în viață, îi întâlnești cu un scop. Unii te vor testa, unii te vor învăța câte ceva. Dar, cel mai important, vor fi și câțiva care vor scoate la iveală tot ce-i mai bun din tine...”. Despre evenimentele și activitățile de ultimă oră, care sunt multe la număr discutăm cu Lucia Caciuc Roșioru, șefa Direcției generale educație și cultură, Strășeni.
Despre Consursul de lectură „Bătălia Cărţilor”care a avut loc în data de 4 şi 5 decembrie la Biblioteca municipală „B.P.Haşdeu”, discutăm cu Mariana Harjevschi, directoarea instituţiei.
Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol, a jucat aseară ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor. Despre joc și performanța sportivilor noștri discutăm cu jurnalistul și comentatorul, Eduard Maciac.
Fluxul de știri
0