Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii în cazul perchezițiilor de la CNA: Ghenadie Tanas, bănuit de îmbogățire ilicită

© Sputnik / Мирослав РотарьCNA
CNA - Sputnik Moldova, 1920, 08.12.2021
Abonare
Serviciul de Informații și Securitate a oferit detalii noi în cazul perchezițiilor de astăzi dimineața de la Centrul Național Anticorupție.
CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Noi detalii privind perchezițiile matinale de la CNA. Este vizat șeful Direcției Generale Urmărire Penală, Ghenadie Tanas, bănuit de îmbogățire ilicită.
”Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate în comun cu procurorii anticorupție efectuează mai multe acțiuni de urmărire penală, în cadrul unei cauze penale, pornită la 06 decembrie 2021, pe faptul îmbogățirii ilicite, infracțiune prevăzută de art.330/2 din Codul Penal, în care este vizat șeful Direcției Generale Urmăririi Penale a Centrului Național Anticorupție”, este menționat în comunicatul emis de SIS.
Totodată, oamenii legii investighează acțiunile lui Ghenadie Tanas și sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals în declarații și practicarea ilegală a activității financiare.
La moment, ofițerii SIS și procurorii anticorupție efectuează acțiuni de urmărire penală în mai multe locații, inclusiv și la membrii familiei angajatului CNA, care sunt bănuiți de complicitate la comiterea infracțiunilor date.
CNA - Sputnik Moldova, 1920, 08.12.2021
Societate
Percheziții la CNA: Este vizat șeful Direcției Generale Urmărire Penală
Fluxul de știri
0