Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Carambol în centrul Capitalei: 15 mașini și un autobuz - avariate

© Telegram / IGSU al MAI al RMЦепная авария в Кишиневе: автобус протаранил несколько машин
Цепная авария в Кишиневе: автобус протаранил несколько машин - Sputnik Moldova, 1920, 08.12.2021
Abonare
Accident spectaculos în centrul Capitalei. În impact au fost implicate 15 mașini și un autobuz.
CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Carambol pe strada Alecsandri 143 din Chișinău. 15 mașini, dar și un autobuz de pe linia 47 au fost avariate.
Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, impactul a avut loc în jurul orei 12:20. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
Totodată, la locul accidentului au ajuns trei echipaje de pompieri și salvatori. Astfel, angajații IGSU au stabilit că autobuzul parcat fără pasageri și șofer a început mișcarea în spate pe o distanță de 300 de metri, drept urmare lovind 15 automobile.
În urma accidentului au avut de suferit trei persoane care se aflau în preajmă. Pompierii au acordat primul ajutor victimelor, care au fost ulterior au fost predate medicilor pentru îngrijiri medicale.
Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate persoane decedate.
IGSU a mai comunicat că salvatorii au efectuat decuplarea bornelor la trei mașini afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident.
Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști.
Fluxul de știri
0