Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

„Sheriff” pierde în fața „Șahtarului” în prima repriză

© REUTERS / VALENTYN OGIRENKOShakhtar Donetsk v Sheriff Tiraspol
Shakhtar Donetsk v Sheriff Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 07.12.2021
Abonare
„Sheriff” pierde în fața lui „Șahtarului” cu o diferență minimă de scor.
CHIȘINĂU, 7 dec - Sputnik. Potrivit rezultatelor primei reprize, clubul de fotbal „Sheriff” din Tiraspol pierde cu 0:1 în fața lui „Șahtar” în faza grupelor Ligii Campionilor, care are loc pe stadionul „Olimpiyski” din Kiev.
Clubul ucrainean a dominat terenul aproape toată repriza. După ce au creat niște ocazii cu adevărat periculoase la porțile formației de la Tiraspol, minierii au reușit să deschidă scorul în minutul 43 al meciului. Fernando a șutat cu succes în colțul îndepărtat după o pasă.
În al doilea meci al grupei, tot după prima repriză, scorul a fost 1: 0. „Real” învinge „Inter”. În primul meci, clubul de la Tiraspol i-a învins pe teren propriu pe minieri cu scorul de 2:0. Returul dintre campioanele Moldovei și Ucrainei va completa campania grupelor Ligii Campionilor.
În grupa D „Sheriff” este pe locul trei (6 puncte), „Șahtar” închide clasamentul intermediar (1 punct). „Inter” este al doilea (10 puncte), iar „Real Madrid” conduce grupa cu 12 puncte.
„Real” și „Inter” au ajuns deja în playoff-ul Ligii Campionilor, iar campioana în exercițiu a Moldovei va juca în barajul Europa League. În conformitate cu noile reguli ale turneului, în această etapă se vor întâlni opt vicecampioni din grupa Europa League și opt cluburi care au încheiat pe locul al treilea în Liga Campionilor.
Extragerea va avea loc pe 13 decembrie la Nyon. Play-off-urile din Europa League sunt programate pentru 17 și 24 februarie 2022.
Fluxul de știri
0