Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prognoza meteo pentru 7 decembrie: Meteorologii anunță ceață în toată țara

© Sputnik / Mihai CarausCeață
Ceață - Sputnik Moldova, 1920, 07.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi de până la nouă grade Celsius. Prognoza meteo pentru 7 decembrie 2021.
CHIȘINĂU, 7 dec - Sputnik. Marți vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi înnorat și sunt așteptate precipitații, care în unele regiuni ar putea cădea sub formă de lapoviță sau zăpadă. Vântul va sufla din nord spre vest, de la slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). Totodată, în această dimineață până la ora 9:00 mai este valabil codul galben de ceață.
© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 07 - 13 decembrie 2021
Prognoza meteo pentru 07 - 13 decembrie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2021
Prognoza meteo pentru 07 - 13 decembrie 2021

Prognoza meteo în Moldova pentru 7 decembrie - câte grade vor fi

Pe 7 decembrie, ziua se așteaptă maxime între 1 și 9 grade Celsius.
Mai exact, în data de 7 decembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la opt grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre vor indica nouă grade, iar în raioanele de centru între 6 și 8 grade Celsius, anunță meteorologii.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 7 decembrie

Astăzi, în Capitală, temperaturile vor oscila între 4 și 8 grade. Sunt așteptate ploi.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 7 decembrie

La Bălți, pe parcursul zilei se vor înregistra până la 5 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru mâine, 8 decembrie

Miercuri, 8 decembrie, vremea se va răci și vor cădea precipitații slabe sub formă de lapoviță.
Pentru 7 și 8 decembrie, Serviciul Meteorologic de Stat prognozează ploi și lapoviță în toată țara. Noaptea vor fi înregistrate între -1 și 4 grade Celsius, iar ziua valorile termice vor oscila între +1 și +6 grade. O astfel de prognoză meteo anunță meteorologii până în data de 12 decembrie. Duminică, 12 decembrie, se anunță temperaturi nocturne de 0 și +5 grade Celsius. Iar ziua temperaturile vor ajunge până la 13 grade Celsius în sudul țării.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 7 decembrie 2005 a fost înregistrată temperatura de 13,3 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 7 decembrie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1959 - atunci au fost -14 grade Celsius.
Fluxul de știri
0