Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Ovidiu Hurduzeu: ”Vaccinarea obligatorie este esența capitalismului”

© Photo : Courtesy of Ovidiu HurduzeuOvidiu Hurduzeu
Ovidiu Hurduzeu - Sputnik Moldova, 1920, 07.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Scriitorul și gânditorul Ovidiu Hurduzeu lansează o interpretare aparte asupra vaccinării obligatorii, numind-o nici mai mult, nici mai puțin, decât esența capitalismului
BUCUREȘTI, 7 dec – Sputnik, Marius Holdean. Scriitorul Ovidiu Hurduzeu vorbește într-o postare pe facebook despre vaccinarea obligatorie, arătând că aceasta nu este totalitarism, nu este dictatură sanitară, este ”capitalismul dezvelit de poleială”.
”Cu cât se adâncește represiunea, cu atât merg mai bine bursele, cu atât jubilează marile corporații și băncile centrale. S-a ajuns într-o fază în care capitalismul nu mai are nevoie de sclavi fericiți, la nivelul tehnologic actual poate prospera și cu 10% din populație”, mai scrie autorul cărții ”Sclavii fericiți”.

Cei care impun segregarea, acuzați de colaboraționism

Într-o altă postare de astăzi, Hurduzeu atrage însă atenția că toți cei care participă într-o formă sau alta la impunerea nazipasului, inclusiv cei din HORECA și paznicii din mall-uri care scanează codurile, se fac ”vinovați de colaboraționism”.
”Trebuie să le amintim ce au pățit după Eliberarea Franței cei care au colaborat cu naziștii. Pe măsură ce represiunea se înăsprește, din ce în ce mai mulți vor participa la operațiunea de umilire și reprimare cu conștiința curată că ,,așa spune legea”, mai scrie Hurduzeu.
Dar el le amintește cititorilor că și acei ,,colabo” ai regimului de la Vichy au invocat ,,legea”, ceea ce nu le-a servit la nimic, dimpotrivă le-a înrăutățit soarta.
Fluxul de știri
0