Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu la Ialoveni: Șase persoane au rămas blocate în apartamente

CC0 / Pixabay / 12019 / Incendiu
Incendiu 
 - Sputnik Moldova, 1920, 07.12.2021
Abonare
Două echipe de pompieri au intervenit pentru lichidarea unui incendiu dintr-un bloc de locuințe din orașul Ialoveni.
CHIȘINĂU, 7 dec - Sputnik. Șase persoane au trăit clipe de groază după ce un incendiu a izbucnit în unul dintre apartamentele vecine. Cele șase persoane, printre care și doi minori, locuitori ai unui bloc din Ialoveni, au rămas blocate în casele lor de la etajul doi după ce un apartament de la parter a fost cuprins de flăcări. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a comunicat că toate persoanele au fost evacuate la timp, iar tragedia a fost evitată.
„În cel mai scurt timp, cu ajutorul scării culisante, salvatorii au reușit evacuarea celor șase persoane blocate, inclusiv doi minori în vârstă de 10 și 15 ani. Datorită intervenției operative a pompierilor, aceștia nu au avut de suferit”, informează IGSU printr-un comunicat de presă.
Serviciul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență precizează că incendiul a izbucnit într-un bloc cu două niveluri de pe strada Prieteniei 8 din orașul Ialoveni. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au intervenit două echipe de pompieri.
Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că arderea s-a produs în bucătăria apartamentului. În urma incendiului victime nu au fost raportate, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din bucătăria apartamentului cu suprafața de 10 metri pătrați și, parțial, antreul apartamentului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.
Fluxul de știri
0