Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Focuri de armă la Moscova: Sunt morți și răniți

© Sputnik / Iliya Pitalev / Accesați arhiva multimediaСотрудник полиции у здания ФСБ на Лубянской площади в Москве, где произошла стрельба
Сотрудник полиции у здания ФСБ на Лубянской площади в Москве, где произошла стрельба - Sputnik Moldova, 1920, 07.12.2021
Abonare
Un bărbat de 45 de ani a deschis focul asupra trecătorilor în Capitala Rusiei. Două persoane au murit, iar patru au fost rănite.
CHIȘINĂU, 8 dec - Sputnik. Tragedia s-a produs lângă Centrul Serviciilor de Stat „Riazanski” din Moscova. Focuri de armă a tras un bărbat de 45 de ani, care a fost reținut de un angajat al Ministerului Afacerilor Interne pe probleme de migrație, anunță RIA Novosti.
Două persoane au decedat, iar patru au suferit răni, inclusiv o fetiță de 10 ani. Cei răniți au fost internați și se află în stare gravă. Acesta era la fața locului și a reușit să-l prindă și să-l neutralizeze pe criminal.
Ministerul rus de Interne a spus că atacatorul avea asupra sa și un cuțit. Martorii oculari susțin că acesta avea un comportament inadecvat.
Forțele de ordine au deschis un dosar penal pentru omor. Reținutul riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.
Fluxul de știri
0