Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a discutat la întâlnirea cu Modi situația din Afganistan

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaОфициальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй
Официальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus Vladimir Putin și premierul indian Narendra Modi au discutat despre situația din Afganistan.
CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Rusia este îngrijorată de tot ceea ce este legat de terorism, droguri, în acest sens, situația din Afganistan nu poate decât să îngrijoreze, a declarat președintele rus Vladimir Putin, la o întâlnire cu premierul indian Narendra Modi.

"Suntem cu siguranță îngrijorați de tot ceea ce are legătură cu terorismul și lupta împotriva acestuia. La fel ca drogurile, crima organizată. În acest sens, desigur, nu putem decât să fim îngrijorați de situația și de modul în care aceasta evoluează în Afganistan", - a spus Putin, fiind citat de RIA Novosti.

El a menționat că întâlnirea miniștrilor apărării și ai miniștrilor de externe ai Federației Ruse și Indiei indică faptul că țările continuă să dezvolte relații la nivel internațional.
Fluxul de știri
0