Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Premierul Indiei a subliniat importanța acordurilor cu Rusia

© Sputnik / Максим Блинов / Trecere la banca de fotografiiОфициальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй
Официальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Premierul indian Narendra Modi a subliniat importanța acordurilor încheiate cu Rusia pentru dezvoltarea relațiilor dintre cele două state.
BUCUREȘTI, 6 dec – Sputnik. Acordurile în diverse sfere, încheiate între Rusia și India, consolidează cooperarea dintre cele două state, a declarat prim-ministrul Narendra Modi, la întrevederea cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.
“Acordurile încheiate astăzi în diverse sfere ne vor ajuta, de asemenea, la consolidarea cooperării noastre. Cooperarea noastră în domeniul Apărării este consolidată prin intermediul dezvoltării și producției în cadrul programul Fabricat în India, se extinde și cooperarea în domeniul spațiului cosmic și în sfera energiei nucleare civile”, a spus Modi.
Premierul indian s-a arătat convins că discuțiile de azi vor fi utile pentru relațiile dintre India și Rusia.
Fluxul de știri
0