Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Dumitru Vieru, șef secție control Stații de salvare, Petru Costachi, direcrtorul unei agenţii de turism specializată pe piața internă a turismului, psihologul şi numerologul Ala Andon.
La stația de salvarea Valea Morilor din municipiul Chișinău, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat Campania de prevenire a înecurilor în perioada rece a anului. Ce vor face salvatorii aflăm de la Dumitru Vieru, șef secție control Stații de salvare.
Industria turismului a fost grav afectată în ultimii doi ani şi fiecare persoană care activează în domeniul turismului a fost nevoită să depăşească noile provocări din ultimii ani. Cum au reuşit și care sunt aşteptările pentru anul 2022 discutăm cu Petru Costachi, un mare promotor al turismului intern și direcrtorul unei agenţii de turism specializată pe piața internă a turismului.
Cum va fi organizat Târgul de Crăciun în acest an discutăm cu reprezentanţii Primăriei.
Cum va fi luna decembrie din punct de vedere numerologic aflăm de la psihologul şi numerologul Ala Andon.
Fluxul de știri
0