Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920
Centrul de presă
Centrul de presă Sputnik Moldova este o platformă pentru dezbateri pe teme de actualitate, desfășurate în format de conferință sau videoconferință

Cum va fi vremea de Revelion: Prognozele meteorologilor pentru noaptea dintre ani

© AFP 2024 / INA FASSBENDERSărbători de iarnă
Sărbători de iarnă - Sputnik Moldova, 1920, 03.12.2021
Abonare
Șeful Centrului de prognoze meteo al Serviciului Hidrometeorologic de Stat Ghenadie Roșca a precizat la Centrul de presă Sputnik Moldova ce vreme am putea avea în noaptea dintre ani.
CHIȘINĂU, 3 dec - Sputnik. Nu ne vom bucura de zăpadă în acest an de Revelion. Anunțul a fost făcut de șeful Centrului de prognoze meteo al Serviciului Hidrometeorologic de Stat Ghenadie Roșca în ediția de azi emisiunii „#SputnikTalk” de la Centrul de presă Sputnik Moldova.
El a explicat că este dificil de făcut o prognoză exactă, dar poate fi estimată vremea cu aproximație.
”Este prematur de spus cum va fi prognoza de Revelion. Cel puțin ne așteptăm ca temperaturile să fie joase. Noaptea se așteaptă minus cinci, minus șase grade Celsius. Iar ziua între două, trei grade. Dar fără zăpadă”, a declarat Ghenadie Roșca.
Meteorologii anunță ploi pentru începutul săptămânii viitoare. Pe alocuri ar putea să ningă slab. Totuși, șeful Centrului de prognoze meteo al Serviciului Hidrometeorologic spune că zăpada nu va rezista mult timp. Noaptea minimele vor varia între -7..+4 grade Celsius, pe când ziua maximele vor fi de +11 grade Celsius.
Fluxul de știri
0