Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate - care este motivul

© Sputnik / Mihai CarausPreședinția RM
Președinția RM  - Sputnik Moldova, 1920, 03.12.2021
Abonare
În această după amiază Consiliul Suprem de Securitate se convoacă în ședință. Pe ordinea de zi figurează o singură chestiune.
CHIȘINĂU, 3 dec - Sputnik. Etapa implementării deciziilor anterioare ale Consiliului Suprem de Securitate privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău este singura chestiune a ședinței din 3 decembrie a CSS, convocat de președintele țării.
Șeful statului, Maia Sandu, așteaptă membrii Consiliului Suprem de Securitate la ora 16:00 la Președinție pentru a examina acțiunile întreprinse de autoritățile statului în vederea implementării deciziilor anterioare.
Deocamdată nu se cunoaște dacă președintele Maia Sandu va face sau nu declarații de presă după ședința CSS, dar serviciul de presă al instituției prezidențiale a anunțat că va reveni cu detalii în acest sens.
Ultima ședință a CSS a avut loc pe 28 octombrie. Atunci a fost examinată situația privind securitatea energetică a țării. Totodată, au fost audiate instituțiile responsabile de acest domeniu. Ședința anterioară a Consiliului Suprem de Securitate a avut loc în contextul crizei gazelor.
Здание Молдовагаз - Sputnik Moldova, 1920, 03.12.2021
Societate
Mesaj important de la “Moldovagaz”: cum obținem compensații pentru gaze naturale
Fluxul de știri
0