Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu i-a conferit ”Ordinul de Onoare” eurodeputatului Siegfried Mureșan

© Inquam Photos / Octav GaneaMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2021
Abonare
Maia Sandu a avut întrevederi cu mai mulți membrii ai delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Republica Moldova, aflați într-o vizită la Chișinău.
CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Președintele Maia Sandu i-a conferit ”Ordinul de Onoare” eurodeputatului Siegfried Mureșan, președinte al Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere Uniunea Europeană - Republica Moldova. Evenimentul a avut loc în data de 1 decembrie, în cadrul întrevederii șefului statului nostru cu membrii delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Republica Moldova.
Potrivit unui comunicat emis de Președinție, distincția de stat i-a fost acordată eurodeputatului în semn de apreciere pentru susținerea obiectivului de integrare europeană a țării noastre și a eforturilor de consolidare a proceselor democratice în Republica Moldova.
”De mai mulți ani, Siegfried Mureșan este un prieten de încredere și un promotor al intereselor țării noastre în instituțiile Uniunii Europene, iar astfel ne ajută să construim o viață mai bună pentru toți cetățenii noștri”, a comunicat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.
Totodată, ieri Sandu a avut mai multe întrevederi cu membrii delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Republica Moldova, eurodeputații Ramona Strugariu, Vlad Nistor și Maria Grapini, care se află într-o vizită la Chișinău. Șeful statului ”le-a mulțumit pentru tot sprijinul acordat țării noastre de instituțiile europene atât în contextul pandemiei de COVID-19, cât și ca răspuns la criza gazelor”.
Discuțiile cu europarlamentarii s-au referit la prioritățile Republicii Moldova în relația cu UE.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2021
Politică
Maia Sandu, de Ziua Națională a României: Mulțumim pentru prietenie
Fluxul de știri
0