Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Îndemnul lui Ilan Șor către locuitorii municipiului Băți

© Sputnik / Miroslav RotariIlan Șor
Ilan Șor - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2021
Abonare
Liderul partidului ”Șor” a ieșit într-un briefing de presă desfășurat online și a condamnat decizia Comisiei Electorale Centrale de a solicita excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți.
CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Președintele partidului ”Șor” Ilan Șor cheamă oamenii la proteste împotriva guvernării. Liderul partidului a ieșit într-un briefing de presă după ce Comisia Electorală Centrală a solicitat excluderea candidatul Partidului „Șor” la funcția de primar al municipiului Bălți Marina Tauber din cursa electorală.

”Ceea ce se întâmplă acum în Republica Moldova este o situație fără precedent. Nimeni nu a așteptat o astfel de răsturnare de situație. De-a lungul timpului nimeni nu și-a permis așa ceva. În acest context mizez foarte mult pe susținerea oamenilor”, a declarat liderul partidului.

Totodată, Ilan Șor a îndemnat locuitorii municipiului Bălți să iasă duminică la vot și să o susțină pe Marina Tauber.
Candidatul Partidului „ȘOR” Marina Tauber a fost votată de aproape 16 mii de oameni în primul tur al alegerilor locale noi pentru Primăria municipiului Bălți. Pe locul doi s-a poziționat candidatul independent Nicolai Grigorișin, cu 6 951 de voturi.
Astfel, Marina Tauber și Nicolai Grigorișin ar urma să lupte pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți în turul doi al scrutinului. Alegerile urmează să se desfășoare în data de 5 decembrie. Asta în cazul în care instanța de la Bălți nu va decide scoaterea Marinei Tauber din cursă.
Fluxul de știri
0