Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Coralia Babcenco, metodist principal la Direcția Generală Educație Tineret și Sport din municipiul Chișinău, Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, Lidia Cioban, profesoară
Pe timp de pandemie, pentru companiile și instituțiile de învățământ ce implementează sistemul de învățământ profesional tehnic dual, Camera de Comerț și Industrie a Moldovei lansează un proiect în susținerea lor. Despre ce este vorba și cum vor putea aplica instituțiile de învățământ aceste fonduri, ne spune Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei.
Din data de 1 decembrie, în toate creșele și grădinițele din Chișinău e implementat noul meniu-model unic, sezonul iarnă-primăvară. Meniul a fost întocmit de către un grup de lucru: directori de instituții, lucrători medicali, tehnologi în alimentația publică, cu recomandările specialiștilor nutriționiști de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică și Centrul de Sănătate Publică Chișinău. Detalii ne spune: Coralia Babcenco, metodist principal la Direcția Generală Educație Tineret și Sport din municipiul Chișinău.
La Scoala de Arte ,,V.Poleakov”, a avut loc un concurs inedit de arte plastice:,,Toamna-paleta cu 100 de culori” in Memoriam Valentina Rusu-Ciobanu, cu vernisarea unei expoziți a elevilor din instituțiile raionului Criuleni. Detalii ne oferă Lidia Cioban, profesoară, organizatoarea evenimentului.
Fluxul de știri
0