Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920
Centrul de presă
Centrul de presă Sputnik Moldova este o platformă pentru dezbateri pe teme de actualitate, desfășurate în format de conferință sau videoconferință

Așteptările meteorologilor pentru iarna 2022 - discuții la Centrul de presă Sputnik

© Sputnik / Mihai CarausCentrul de presă Sputnik
Centrul de presă Sputnik - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2021
Abonare
Invitații ediției din 3 decembrie a „#SputnikTalk”, din cadrul Centrului de presă al Agenției de Presă și Radio Sputnik Moldova, sunt șeful Centrului de prognoze meteo al Serviciului Hidrometeorologic de Stat Ghenadie Roșca și expertul în agrobusiness Iurie Ușurelu.
CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. În ediția următoare a emisiunii „#SputnikTalk” veți afla care sunt prognozele serviciului Hidrometeorologic de Stat pentru această iarnă și estimările temperaturilor în preajma Revelionului.
Împreună cu șeful Centrului de prognoze meteo al Serviciului Hidrometeorologic de Stat Ghenadie Roșca și expertul în agrobusiness Iurie Ușurelu vom mai discuta și despre insuficiența precipitațiilor din ultimele două luni, vom face o analiză comparativă cu anii precedenți, și vom vorbi despre efectele asupra sectorului agricol și capacitatea de flexibilizare a ramurii în contextul schimbărilor climatice.
Emisiunea va fi difuzată live pe rețelele de socializare și pe site-ul sputnik.md vineri, 3 decembrie, la ora 13:00.
Fluxul de știri
0