Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a comentat speculațiile despre trupele ruse la granița cu Ucraina

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2021
Abonare
Despre o invazie militară s-a vorbit și la începutul acestui an, însă aceasta nu s-a întâmplat, a declarat Vladimir Putin.
CHIȘINĂU, 1 dec – Sputnik. Despre o invazie a trupelor în Ucraina s-a vorbit încă la începutul anului, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Chestiunea nu constă în introducerea trupelor - este necesară normalizarea relațiilor, iar dacă acest lucru va reuși, nimeni nu va simți niciun fel de amenințare, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, transmite RIA Novosti.
“Vedeți, despre o eventuală introducere a trupelor ruse în Ucraina se vorbea încă de la începutul anului… Din câte observați, nu s-a întâmplat nimic”, a declarat liderul rus în cadrul forumul investițional “Rusia Cheamă!”.
“Chestiunea nu constă în a introduce sau nu trupele, în a lupta sau nu. Chestiunea este să fie normalizate relațiile: pentru asigurarea unei dezvoltări mult mai durabile și pentru a fi luate în considerare interesele tuturor participanților la activitățile internaționale în sfera securității. Dacă vom tinde sincer către acest lucru, nimeni nu va simți niciun fel de amenințări”, a declarat Putin.
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2021
Internațional
NATO și-a exprimat disponibilitatea de a discuta cu Rusia situația din Ucraina
Fluxul de știri
0