Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Revenco a plecat la Geneva - cu cine se va întâlni

© Sputnik / Rodion ProcaAna Revenco
Ana Revenco - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2021
Abonare
Ana Revenco este într-o vizită de lucru la Geneva, unde va participa la cea de-a 112-a sesiune a Consiliului Organizației Internaționale pentru Migrați.
CHIȘINĂU, 1 dec – Sputnik. Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a plecat la Geneva, Elveția, unde se va afla până în data de 2 decembrie. Oficialul va participa la Consiliului Organizației Internaționale pentru Migrație, unde va avea mai multe reuniuni bilaterale cu conducători ai diferitor organizații internaționale.
Ministrul Afacerilor Interne urmează să aibă o intervenție în cadrul dezbaterilor generale privind cooperarea cu OIM și rolul MAI în calitate de actor important în gestionarea fenomenului migrațional.
În cadrul vizitei de lucru vor avea loc discuții bilaterale cu Director General al Organizației Internaționale pentru Migrație, António Vitorino. Totodată, în agenda de lucru este inclusă și întrevederi cu Directorul Centrului pentru Politici de Securitate din Geneva, Thomas Greminger, Ambasadorul Thomas Guerber, Directorul Centrului pentru Guvernarea Sectorului de Securitate, Dmitry Mariyasin, Secretarul Executiv Adjunct al Comisiei Economice a ONU pentru Europa, Gilles Carbonnier, Vicepreședintele Comitetului Internațional al Crucii Roșii și Afshan Khan, Director Regional UNICEF pentru Europa și Asia Centrală.
Fluxul de știri
0