Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko a adresat un mesaj poporului român, citându-l pe Iorga

© photo: courtesy of Press service of the President of the Republic of Belarus / Accesați arhiva multimediaPreședintele belarus,Aleksandr Lukașenko,
Președintele belarus,Aleksandr Lukașenko, - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2021
Abonare
Președintele belarus, Aleksandr Lukașenko, a adresat un mesaj de felicitare poporului român cu prilejul Zilei Naționale.
BUCUREȘTI, 1 dec – Sputnik. Președintele belarus, Aleksandr Lukașenko, a adresat un mesaj de felicitare poporului român de Ziua Națională a României, urându-i pace, bunăstare și armonie, informează serviciul de presă al liderului belarus.
Lukașenko și-a exprimat convingerea că relațiile prietenoase dintre cele două țări vor deveni mai puternice. Astfel, șeful statului și-a confirmat interesul în ceea ce privește dezvoltarea constructivă a relațiilor bilaterale în baza principiilor de parteneriat, încredere și respect.
Totodată, președintele Republicii Belarus consideră că astăzi este foarte importantă păstrarea tradițiilor, independenței și integrității statului, pentru că acest lucru este cel mai valoros din ceea ce putem lăsa urmașilor.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2021
Politică
Maia Sandu, de Ziua Națională a României: Mulțumim pentru prietenie
“Privind în viitor, trebuie să ne amintim de trecut. Cunoscutul politician român Nicolae Iorga a avertizat: “Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii””, a menționat Lukașenko în mesajul său.
Fluxul de știri
0