Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vlad Ţurcanu, propus la funcția de director general al „Teleradio-Moldova”

© Photo : Facebook / Compania Teleradio MoldovaIP Compania „Teleradio-Moldova”
IP Compania „Teleradio-Moldova”  - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2021
Abonare
Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al TRM al IP Compania „Teleradio-Moldova” l-a propus pe jurnalistul Vlad Țurcanu la funcția de director general al TRM. Urmează ca Parlamentul să decidă prin vot.
CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Jurnalistul Vlad Ţurcanu este propus Parlamentului pentru funcția de director general al IP Compania „Teleradio-Moldova” (TRM). Pentru candidatura lui au votat șase din cei șapte membri ai Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare (CSD) al TRM, reuniţi astăzi în prima şedinţă, anunță site-ul instituție publică a audiovizualului trm.md.
Informația a fost confirmată pentru acest site de membrul Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare Sergiu Stanciu. Potrivit lui, candidatura lui Vlad Ţurcanu a venit din partea președintelui CSD, Arcadie Gherasim.
Și Vlad Țurcanu a confirmat acest lucru, precizând că se pregătește să-și prezinte platforma de lucru comisiei parlamentare de resort.
Precizăm că Vlad Țurcanu este jurnalist, iar în perioada 19 aprilie 2012 - 21 ianuarie 2016 a fost purtător de cuvânt și consilier pentru comunicare al președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti. În ianuarie–noiembrie 2020 a fost prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale al Republicii Moldova.
Fluxul de știri
0