Meteorologii au făcut anunțul: Când vor cădea primii fulgi în Moldova

© Sputnik / Mihai CarausIn Bucuresti a revenit iarna
In Bucuresti a revenit iarna - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2021
Abonare
Meteorologii au anunțat când vor cădea primii fulgi de nea iarna aceasta în Moldova. Iată ce vreme ne așteaptă în următoarele șapte zile.
CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Iarna în Moldova este tot mai aproape. Săptămâna aceasta vom avea parte de primii fulgi de nea. Cel puțin asta prevede prognoza meteo pentru următoarele 7 zile oferită de Serviciul Meteorologic de Stat (SHS).
Astfel, potrivit prognozei meteo, de mâine temperaturile vor scădea considerabil. Pe timpul nopții vom avea între -1 și +4 grade Celsius. Iar pe timp de zi vom avea până la +6 grade. Vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică scăzută. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale. Vântul va sufla din nord spre vest slab la moderat.
În perioada 1-3 decembrie, temperaturile vor oscila +3 și +13 grade pe timp de zi și -5..+5 pe parcursul nopții. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale.
Din data de 4 noiembrie vremea se va răci și mai mult. Astfel, pentru 4 și 5 decembrie, Serviciul Meteorologic de Stat prognozează ploi și lapoviță în sudul țării. Noaptea vor fi înregistrate între -8 și 0 grade Celsius, iar ziua valorile termice vor oscila între 0 și +7 grade. O astfel de prognoză meteo anunță meteorologii până în data de 6 decembrie.
Astăzi, însă mai avem parte de vreme relativ blândă pentru această perioadă a anului. Meteorologii au anunțat maxime termice de până la +15 grade Celsius.
toamna - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2021
Prognoza meteo pentru 29 noiembrie: Câte grade vom avea la început de săptămână
Fluxul de știri
0