Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce au găsit procurorii în urma perchezițiilor la ex-directorului Moldtelecom: VIDEO

© Sputnik / Родион ПРОКАMoldtelecom
Moldtelecom - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2021
Abonare
Procuratura Anticorupție anunță rezultatele perchezițiilor la domiciliul ex-directorului Moldtelecom.
CHIȘINĂU, 29 nov - Sputnik. Zece telefoane mobile, peste 50 de suporturi optice, un laptop, un calculator au fost examinate și ridicate în urma perchezițiilor efectuate de procurorii anticorupție în comun cu angajații SPIA la domiciliul unui fost director al Moldtelecom.
Totodată, au fost ridicate înscrisuri de ciornă și mai multe documente, inclusiv mai multe obiecte de valoare au fost cercetate, iar în urma examinării s-a stabilit că acestea prezintă importanță probatorie pentru cauza penală.
Din probele ridicate a fost constatat rolul mai multor persoane care au calitate de intermediari ai familiei fostului demnitar, ca urmare a unei tranzacții imobiliare.
Amintim, pe 26 noiembrie, procurorii Anticorupție în comun cu angajații SPIA a Ministerului Afacerilor Interne au descins la domiciliul unui fost director al Moldtelecom, într-o cauză penală de îmbogățire ilicită.
Procuratura Anticorupție nu anunță numele ex-directorului învinuit, dar presa scrie că ar fi vorba de Vitalie Iurcu, fost viceministru al Economiei, dar și secretar de stat în cadrul aceluiași minister. Au fost reținute două persoane care au calitatea de complici la săvârșirea infracțiunii.
Despre acțiunile întreprinse și soluția emisă pe caz, Procuratura Anticorupție va informa opinia publică, revenind cu informații suplimentare.
Ofițer SPIA  - Sputnik Moldova, 1920, 26.11.2021
Politică
Fost director al Moldtelecom, învinuit de îmbogățire ilicită
Fluxul de știri
0