Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Raliuri ilegale în apropiere de comuna Băcioi: Zeci de șoferi, sancționați - Video

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2021
Abonare
Raliuri nocturne în apropiere de comuna Băcioi. Oamenii legii au oferit detalii pe marginea acestui caz.
CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Zeci de șoferi au fost sancționați noaptea trecută, după ce au participat la raliuri în apropiere de comuna Băcioi.
Oamenii legii au fost alertați în seara zile de ieri, în jurul orei 21:00, privind desfășurarea unor raliuri pe șoseaua M3 Chișinău - Cimișlia, la intersecția cu Drumul Băcioiului. Imediat, la fața locului s-au îndreptat șapte echipaje ale Poliției.
Astfel, 13 șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea marcajului rutier, nouă - pentru încălcarea regulilor de înmatricularea sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor, șapte - pentru încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor, opt plăcuțe de înmatriculare au fost ridicate pentru reutilarea unităților de transport, iar două automobile au fost ridicate la parcarea specială.
Totodată, unui șofer i-a fost ridicat permisul de conducere pentru conducerea agresivă a mijlocului de transport, iar trei cetățeni au fost sancționați pentru acțiuni huliganice în loc public.
În total, forțele de ordine au verificat 120 de mașini.
Fluxul de știri
0