Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Vernidub, despre jocul ”Sheriff-ului” împotriva ”Real Madrid”

© Sputnik / Mihai CarausAntrenorul echipei ”Sheriff” Iuri Vernidub,
Antrenorul echipei ”Sheriff” Iuri Vernidub, - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2021
Abonare
În opinia antrenorului ”Sheriff-ului”, calitatea jocului clubului în meciul de la Tiraspol a fost mult mai bună decât la întâlnirea cu ”Real” de la Madrid.
CHIŞINĂU, 25 nov - Sputnik. Jucătorii de la ”Sheriff” Tiraspol, în pofida înfrângerii, au jucat mai bine decât în ​​timpul meciului victorios cu ”Real” pe stadionul ”Santiago Bernabeu” din Madrid. Declarația a fost făcută de antrenorul echipei de la Tiraspol, Iuri Vernidub, în conferința de presă de după meci.
Potrivit antrenorului principal al galben-negrilor, el nu poate să spună nimic de rău despre jocul lui „Sheriff-ului”, în pofida scorului de 0:3.
„Sunt foarte fericit pentru jucători, nu am cum să spun ceva de rău la adresa lor. Faptul că „Real” a venit cu toată garnitura de luptă deja vorbește despre respect, despre faptul că s-au pregătit serios ", a spus Vernidub.
Totodată, antrenorul echipei tiraspolene nu a avut o opinie prea bună despre arbitrajul meciului.
„Prima minge pe care am scăpat-o în poartă a fost din lovitură liberă - mi se pare că nu a existat niciun penalty. Evident, „Real” este un mare club, dacă asta ar fi fost în poarta „Realului”, atunci, cred, nu ar fi existat penalty”, consideră antrenorul.
La finalul conferinței de presă, Iuri Vernidub a spus că, în opinia sa, „Sheriff” a demonstrat un joc mai demn la Tiraspol decât în ​​meciul său triumfal de la Madrid.
„Calitatea jocului pe care l-am arătat astăzi, am impresia, a fost mai bună decât la Madrid, atunci când am câștigat. Suntem în „primăvara europeană” - acesta este un mare plus pentru clubul „Sheriff”, - a spus Vernidub.
Real Madrid a învins cu 3-0 echipa ”Sheriff” Tiraspol în turul cinci din faza grupelor Ligii Campionilor. Meciul a avut loc miercuri la Tiraspol.
Tot miercuri, ceva mai devreme, ”Inter” Milano a învins pe propriul teren echipa ”Șahtior” Donețk cu scorul de 2-0.
Astfel, după cinci runde, ”Real” conduce în Grupa D cu 12 puncte, ”Inter” este pe locul doi (10 puncte), ”Sheriff” rămâne pe locul trei (6 puncte), iar ”Șahtior” încheie clasamentul intermediar (1 punct).
Jucătorii Real Madrid - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2021
Sport
Real Madrid l-a învins pe Sheriff în Liga Campionilor și a avansat în playoff
În ultima rundă a fazei grupelor, ”Real” și ”Inter” vor concura pentru primul loc la Madrid, pe 7 decembrie, iar ”Șahtior” va găzdui ”Sheriff-ul” la Kiev în aceeași zi.
”Real” și ”Inter” au ajuns deja în play-off-ul Ligii Campionilor, iar campioana actuală a Moldovei va juca în barajul Europa League. În conformitate cu noile reguli ale competiției, opt echipe secunde în grupa Europa League și opt cluburi care au încheiat pe locul trei în Liga Campionilor se vor întâlni în această etapă.
Tragerea la sorți va avea loc pe 13 decembrie la Nyon. Play-off-urile Europa League sunt programate pentru 17 și 24 februarie 2022.
Fluxul de știri
0