Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

ANRE a afișat noile prețuri plafon: Cât va costa mâine motorina

© AFP 2022 / FADEL SENNAАЗС
АЗС - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
ANRE a publicat noile prețuri plafon la carburanți pentru 26 noiembrie - cât va costa benzina și motorina.
CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat noile prețuri plafon la carburanți. Benzina - fără modificări.
Se întâmplă după ce din data de 2 septembrie ANRE a început să stabilească iarăși prețurile maxime de vânzare cu amănuntul a carburanților, iar de atunci prețurile au crescut constant.

Prețul plafon ANRE pentru benzină și motorină - 26 noiembrie

Prețul pentru benzina cu cifra octanică 95 este de 21 de lei și 02 de bani pentru un litru, rămânând neschimbat față de cel din 25 noiembrie. Iar prețul plafon la motorină va scădea cu cinci bani și va ajunge la 18 lei și 12 de bani.
Benzina și motorina se ieftinește deja câteva zile consecutiv. Ieri, de exemplu, benzina s-a ieftinit cu 3 bani, iar motorina - cu 6 bani.
În prezent, prețurile la carburanți (benzină și motorină) pe piața internațională înregistrează nivelul maxim din ultimii ani. Totodată, ANRE constată o apreciere în ultima perioadă a monedei naționale a Republicii Moldova în raport cu dolarul SUA, fapt care a amortizat parțial, pe parcursul lunii octombrie, prețul maxim calculat de către ANRE.
Transportatorii amenință cu grevă - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2021
Societate
Transportatorii amenință cu grevă generală: Zeci de microbuze, în fața Guvernului
Fluxul de știri
0