Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Astăzi va avea loc ședința Guvernului: Ce subiecte figurează pe ordinea de zi

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Cabinetul de miniștri
Cabinetul de miniștri - Sputnik Moldova, 1920, 24.11.2021
Abonare
Cabinetul de Miniștri se va întâlni astăzi într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi sunt anunțate 15 subiecte.
CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. Cabinetul de Miniștri se întrunește astăzi, ora 15:00, în ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse 15 subiecte pe care miniștrii urmează să le examineze.
Printre acestea se regăsește proiectul privind conversiunea și recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere între Moldova şi Lituania.

Un alt proiect care urmează să fie votat astăzi de către membrii Cabinetului este cel cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, printre care un teren aflat în gestiunea Agenției „Moldsilva”.

Tot astăzi, miniștrii urmează să aprobe modificarea unei hotărâri de guvern cu privire la instituirea și funcționarea Sistemului național de monitorizare și raportare a emisiilor de gaze cu efect de seră și altor informații relevante pentru schimbările climatice.
Amintim că la ultima sa ședință, Cabinetul de Miniștri a aprobat bugetul de stat pentru anul 2022. Acesta prevede venituri de 50 de miliarde de lei, cheltuieli de 65,2 miliarde de lei și un deficit de 15,1 miliarde de lei.
Premierul Natalia Gavriliţa - Sputnik Moldova, 1920, 19.11.2021
Economie
Ultima oră: Guvernul a aprobat bugetul pentru anul 2022
Fluxul de știri
0