Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cabinetul de Miniștri se întrunește în ședință: 15 subiecte pe ordinea de zi

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Guvern, imagine simbol
Guvern, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Cabinetul de Miniștri se va întâlni miercuri într-o nouă ședință de Guvern. Pe ordinea de zi sunt anunțate 15 subiecte.
CHIȘINĂU, 23 nov - Sputnik. Cabinetul de miniștri se va întruni mâine, ora 15:00, în ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse 15 subiecte pe care miniștrii urmează să le examineze.
Pe ordinea de zi de mâine se regăsește proiectul privind conversiunea și recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere dintre Moldova şi Lituania.
Un alt proiect care trebuie să fie votat mâine de către miniștri este cel cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, printre care un teren aflat în gestiunea Agenției „Moldsilva”.
Tot mâine miniștrii urmează să aprobe modificarea unei hotărâri de guvern cu privire la instituirea și funcționarea Sistemului național de monitorizare și raportare a emisiilor de gaze cu efect de seră și altor informații relevante pentru schimbările climatice.
Amintim că la ultima ședință de guvern, cabinetul de miniștri a aprobat bugetul de stat pentru anul 2022. Acesta prevede venituri de 50 de miliarde de lei, cheltuieli de 65,2 miliarde de lei și un deficit de 15,1 miliarde de lei.
Premierul Natalia Gavriliţa - Sputnik Moldova, 1920, 19.11.2021
Economie
Ultima oră: Guvernul a aprobat bugetul pentru anul 2022
Fluxul de știri
0