Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Percheziții la domiciliile mai multor polițiști din Florești: Detalii

© Photo : Ministerul Afacerilor InterneMai mulți polițiști din Florești, bănuiți de comercializarea ilegală a armelor
Mai mulți polițiști din Florești, bănuiți de comercializarea ilegală a armelor - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Abonare
Ofițerii SPIA au descins la domiciliul a patru angajați ai Inspectoratului de Poliție Florești. Iată ce au depistat oamenii legii.
CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Patru angajați ai Inspectoratului de Poliție Florești, printre care unul cu funcție de conducere, dar și un fost angajat al Poliției care a deținut funcția de șef al Inspectoratului de Poliție, sunt bănuiți de purtarea, păstrarea și comercializarea ilegală a armelor și munițiilor.
Potrivit unui comunicat emis de Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA), în data de 22 noiembrie au fost efectuate opt percheziții la domiciliile și în automobilele bănuiților.
Astfel, polițiștii, folosindu-se de situația de serviciu, și-au însușit ilegal patru arme de foc, care anterior au fost deținute legal de un bărbat din raionul Florești, decedat în acest an.
”Ca urmare a efectuării perchezițiilor, au fost depistate și ridicate 8 arme de foc, muniții – 595 cartușe, 3 permise de port armă, toate păstrate ilegal”, este menționat în comunicatul emis de SPIA.
Dacă vor fi găsiți vinovați, polițiștii riscă până la 7 ani de închisoare.
Fluxul de știri
0