Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Harea, președintele CC, Victoria Melnic, rectorul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Vasile Gașper, șef Directie prevenire a riscului IGSU și Igor Ivannicov, sectorul de poliție Nr. 2 al IP Rîșcani.
Astăzi, la ora 10 va avea loc Conferința de lansare a Registrului Membrilor CCI a RM. Ce impact va avea acest nou proiect ne spune Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț a Republicii Moldova. Tineri cineaști din 11 țări participă la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru și Film „ClassFest”, secțiunea Cinematografie, care se desfășoara în perioada 22-30 noiembrie la Chișinău. Evenimentul este organizat de Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Cu detalii vine în această dimineață Victoria Melnic, rectorul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Despre primele rezultate ale Campaniei naționale de prevenire și dialog comunitar „Bună ziua”, unde timp de 2 săptămâni, în echipe mixte, polițiștii împreună cu carabinierii și pompierii, precum și salvatorii împreună cu polițiștii de frontieră activează în echipaje mixte, pentru a soluționa un spectru de probleme legate de ordinea și securitatea publică cu care se confruntă cetățenii discutăm cu Vasile Gașper, șef Directie prevenire a riscului IGSU și Igor Ivannicov, ofițer de sector, sectorul de poliție Nr. 2 al IP Rîșcani.
Fluxul de știri
0