Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Descinderi matinale cu suportul BPDS “Fulger” – percheziții de amploare

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții, mascați
Percheziții, mascați - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Abonare
Percheziții matinale în mai multe penitenciare din țară, în cadrul unui dosar penal, cu suportul mascaților de la ”Fulger”.
CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Procurorii PCCOCS și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au descins în mai multe localități și penitenciare din țară, chiar în primele ore ale dimineții. Au loc percheziții de amploare cu suportul BPDS “Fulger”.
La operațiune participă peste 530 de polițiști, informează IGP. Acțiunile sunt desfășurate de către angajații Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală, cu suportul BPDS “Fulger”, sub conducerea PCCOCS și în conlucrare cu angajații ANP.
Acțiunile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal investigat de procurorii PCCOCS, au precizat surse din cadrul instituției. Dosarul ar viza un grup criminal organizat.
Acum aproximativ două săptămâni au avut loc percheziții inopinate la penitenciarele nr.9 – Pruncul și nr.15 – Cricova. Oamenii legii au depistat acolo mai multe obiecte și substanțe interzise.
Fluxul de știri
0